THE 5-SECOND TRICK FOR طرز تهیه انواع غذای بیماران

The 5-Second Trick For طرز تهیه انواع غذای بیماران

The 5-Second Trick For طرز تهیه انواع غذای بیماران

Blog Article

*نسخه دوم منوی غذایی برای بیماران مبتلا به کرونا با تلاش و مشارکت کارشناسان تغذیه بالینی سراسر کشور و زیر نظر اداره تغذیه بالینی معاونت درمان وزارت بهداشت با تمرکز کاربردی و اجرایی شدن نسخه اول این دستورالعمل در اردیبهشت ۱۳۹۹ بازنگری و تدوین شده است.

درمان پرولاکتین بالا + ارتباط پرولاکتین بالا با چاقی و ناباروری

این اثر ممکن است به نوع اسید آمینه های خاص، نوع پروتئین، یا در موارد رژیم کم پروتئین مربوط به کاهش دریافت غذا باشد. افزایش مصرف گوشت قرمز با افزایش خطر سرطان کولون و سرطان پروستات مرتبط است. مصرف کمتر گوشت قرمز پرچربی و گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس و همبرگر می تواند در کاهش خطر بروز سرطان مؤثر باشد.

ارسال نظرات دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

در طول مراقبت از سرطان، پر کردن رژیم غذایی با غذاهای مغذی، مانند سبزیجات، به غذای بیمار تامین ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها برای بدن کمک می کند.

موز اغلب حاوی نوعی فیبر به نام پکتین است که می تواند به ویژه برای مبتلایان به اسهال ناشی از درمان سرطان مفید باشد.

- مصرف ترکیبات گریپ فروت یا سیر در بیماران کرونا ویروس که تحت درمان با دارو‌های آنتی ویرال هستند، ممنوع است و اثر درمان را کاهش می‌دهد.

طی دوره ی بیماری بیشتر افراد کاهش اشتها و کاهش اختیار دریافت غذا را گزارش می کنند. تغییر حس چشایی و بویایی معمول است و میتواند در بی اشتهایی بیماران سرطانی دخیل باشد. بی اشتهایی ممکن است ناشی از خود بیماری، شیمی درمانی، رادیوتراپی، جراحی سر و گردن باشد. نفرت های چشایی ناشی از شیمی درمانی، هم در بزرگسالان و هم در کودکان گزارش شده است.

رابطه ی بین گوشت و سرطان در نتیجه ی چندین مکانیسم احتمالی است.

چه بیمارانی در چه مرحله از سرطان معده نیاز به رادیوتراپی دارند؟

هرگز خودسرانه از مکمل‌ها و حتی گیاهان دارویی استفاده نکنند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مراقبت از دهان و زخم‌های دهانی، به ویژه در طول و بعد از شیمی درمانی مهم است.

غذا نقش بسیار مهمی در درمان و پیشگیری از بیماری‌ها دارد. تغذیه صحیح می‌تواند نه تنها به پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها کمک کند، بلکه در بهبود شرایط بیماران نیز تاثیرگذار باشد. این اهمیت در چند جنبه اصلی خلاصه می‌شود:

Report this page